AFSLØRING: dreng eller pige?

Flytning igen igen…

Snart går vi fra at være 5, til at være 6. Barn nummer 4 melder sin ankomst til sommer, og vi har måtte indse, at det derfor blev en kort fornøjelse, at bo på Vesterbro.

Vores nuværende lejlighed ligger på 2. Sal uden altan, og her deler alle tre unger et værelse. Det virkede helt uoverskueligt, at skulle have 4 unger på et værelse, og vi ville ikke byde børnene dette.

Så var vi til åbent hus i Teglbyen, hvor vi så på deres nyopførte rækkehuse, og vi faldt pladask for dem.

For det første, er der sådan, at Lulu, Leroy og Elliot kan få hver deres værelse (Elliot skal så dele værelse med baby på sigt) – faktisk bliver hele 1. Sal en ren børneetage! (Hvor blæret er det ikke lige?)

2. Sal er et stort voksenværelse, med udgang til egen tagterrasse. Faktisk er der både tagterrasse, egen gård med haveskur og en lille forhave med til rækkehuset – det bliver så skønt!

Derudover er der et stort lækkert badeværelse på 1. Salen samt et fint toilet i stueetagen. Det at have to toiletter ser vi også ret meget frem til, da det at have bare et enkelt toilet, godt kan være en udfordring i en flok på 5 mennesker, så vi tør slet ikke tænke på, hvordan det ville være med et barn mere 😅

I stueetagen er der entre, køkken og stue/spiseområde i et stort rum. Det vi uden sammenligning glæder os mest til her, er at have 5 gange så meget skabspladsen, end vi har nu! Vi er normalt ikke særligt glad for at lave mad, men vi glæder os næsten helt til at stå i det her køkken og kokkerere 😂

Desuden ligger det kun 5-10 minutter længere væk fra børnehave, universitet og arbejde, end der hvor vi bor nu, så det kunne ikke være mere perfekt. Det bliver selvfølgelig lidt noget andet, at flytte fra Vesterbro til Sluseholmen, og selvom det er så tæt på, føles det alligevel som et stykke væk… Men vigtigst af alt, er det ikke noget, der skræmmer os. Vi har en helt rigtig mavefornemmelse omkring det, det er et sted vi kan se os selv bo i lang tid, og vi glæder os himmelråbende meget, til at få mere plads til os selv og ungerne. Og selvom det lige nu er helt nyt og en stor byggeplads, er vi ikke et sekund i tvivl om, at det bliver så lækkert et sted at bo, når de på sigt er færdige med al nybyggeriet.

Vi flytter i slut april, og glæder os til at vise jer rækkehuset, når vi er kommet lidt på plads.

Tak fordi I ville læse med – vi håber at I alle får en dejlig start på ugen.

De bedste mandagshilsner

Simone & Morten

1 kommentar

  • Lærke

    Sluseholmen er dejlig! Og Riccos derude er verdens skønneste cafe – jeg savner den dagligt selvom jeg er flyttet til indre by, hvor her er cafeer i flæng! I kommer til, at elske vandet, stemningen og den faktisk relativt korte tur til Vesterbro. Især på cykel tager det ingen tid. God vind med flytning 👍🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSLØRING: dreng eller pige?